Audition 19 september

Vårat gäng!

 

Vi är en ideell förening för glada amatörer i olika åldrar med passion för att stå på scenen och underhålla. Alla är välkomna att söka till oss och vi drivs av glädje, gemenskap och ett stort engagemang. Vi står för lika värde och allas rätt till att ha skoj. Vi söker dig som älskar att dansa, sjunga eller agera och som vill bli en del av vårt glada revygäng.

Kom då på Eksjörevyns audition den 19 september.

Plats: SV Dansalen, Kaserngatan 14 från kl. 11

Förbered gärna något att visa upp, dans, sång eller en text? (finns ett förslag längst ned), ja vad som än faller dig in i smaken. Det kommer även vara ett gruppmoment som innehåller dans så bekväma kläder kan vara ett alternativ.

Vi tycker det ska bli jättekul och ser framemot att träffa dig och ha en rolig stund tillsammans.

Naturligtvis är du frisk och inte känner dig dålig när du kommer. Vi tar hand om varandra och visar hänsyn, håller avstånd och använder handsprit med tanke på den pågående pandemin.

 

Textförslag

” Krogkvällen avslutades med att hon lämnade en stor del av mig i mustaschen på taxichauffören, väl inne somnade hon med pumpsen under armen och handväskan som huvudkudde. Så, nu är det lilla som är kvar av mig, tillbaka i Ann-Sofie Gunilla Nilssons badrumsskåp, står man åter här, och skäms, bredvid ett paket Libresse trosskydd och en Axe deodorant. Libresse Trosskydd? Det är inte mycket till skydd, och en Axe deodorant är inte heller mycket till tröst, den säger bara ”Roll On, Roll on”, lätt för en deodorant att säga, som har huvet under armen, annat är det för mig, som efter en krogkväll med Ann-Sofie Gunilla Nilsson, numer är på allas läppar”

 

Har du frågor?  Ta då kontakt med oss.